KLM besteld 4 nieuwe vliegtuigen van het type Boeing 737-800

KLM besteld 4 nieuwe vliegtuigen van het type Boeing 737-800

KLM heeft 4 nieuwe vliegtuigen bij Boeing besteld van het type 737-800. De nieuwe vliegtuigen zullen in het eerste en tweede kwartaal van 2019 geleverd worden is de verwachting. De 737 vloot van KLM bestaat op dit moment uit 50 vliegtuigen. KLM beschikt ook over 49 Embraer vliegtuigen.

Meer ruimte voor handbagage

De nieuwe vliegtuigen zullen worden uitgerust met meer opbergruimte voor de handbagage. Reizigers met alleen handbagage zijn in opkomst. Mede doordat je meteen door kunt als je bent geland. Je hoeft niet te wachten totdat je koffer van de band rolt. Het vergroten van de opbergruimte voor handbagage was een veel gehoorde wens van passagiers. Op volgeboekte vluchten wil het wel eens voorkomen dat er gewoonweg niet genoeg ruimte is voor alle handbagage.

Tijdbesparend

Ook is het tijdbesparend voor KLM dat alle handbagage gewoon in de opbergruimte past. Nu wil het nog wel eens voorkomen dat de handbagage dan alsnog ingecheckt moet worden wat veel extra tijd en dus geld kost. KLM probeert het de reiziger ook makkelijker te maken. Zo kun je tegenwoordig je handbagage online al inchecken en is er een app ontwikkeld door KLM waarop je kunt zien aan welke eisen je handbagage moet voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*