Etihad Airways vliegt weer op Dusseldorf Airport

Etihad Dusseldorf Airport
(c) Foto: Dusseldorf Airport

Etihad Airways vliegt weer op Dusseldorf Airport

Na maanden van gedwongen stilstand door de wereldwijde coronapandemie is Etihad Airways weer actief op Düsseldorf Airport. De luchtvaartmaatschappij, bekend om haar luxueuze diensten en internationale bereik, heeft haar vluchten hervat tussen de thuisbasis in Abu Dhabi en de geliefde Duitse luchthaven. Voor Nederlandse vliegtuigliefhebbers is dit nieuws bijzonder welkom, gezien de populariteit van Düsseldorf Airport onder hen.

3 vluchten per week

Vanaf nu biedt Etihad Airways drie vluchten per week aan op deze route, namelijk op elke dinsdag, donderdag en zondag. Dit geeft enthousiaste reizigers de mogelijkheid om regelmatig te genieten van de vliegervaring die Etihad te bieden heeft. De route wordt bediend door een Boeing 787 Dreamliner, een toestel dat bekend staat om zijn comfort en efficiëntie, waardoor passagiers in stijl kunnen reizen.

De ‘ME3’ compleet: Emirates en Qatar Airways ook actief

Met de terugkeer van Etihad Airways is de ‘ME3’ – een afkorting die verwijst naar de drie grote luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten, namelijk Emirates, Etihad Airways en Qatar Airways – nu compleet op Düsseldorf Airport. Naast Etihad zijn ook Emirates en Qatar Airways actief op deze luchthaven. Emirates biedt vluchten naar Dubai aan, terwijl Qatar Airways verbindingen heeft naar Doha. Deze samenkomst van topmaatschappijen op één locatie biedt vliegtuigliefhebbers een scala aan mogelijkheden om hun volgende avontuur te plannen.

Een vliegtuig volgen van Etihad Airways kan op onze radar. Klik het gewenste vliegtuig aan en de informatie over dit vliegtuig komt direct tevoorschijn op je scherm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*