Ryanair heeft nu een vloot van meer dan 450 vliegtuigen

Ryanair heeft nu een vloot van meer dan 450 vliegtuigen

Ryanair heeft het afgelopen weekend 4 nieuwe vliegtuigen ontvangen. De 4 nieuwe vliegtuigen zijn van het type Boeing 737-800. Ze kwamen overvliegen vanuit de Boeing fabriek in Everett (Amerika). Met de toevoeging van deze 4 nieuwe vliegtuigen komt het totaal aantal vliegtuigen van Ryanair boven de 450 uit. Een indrukwekkend aantal.

135 vliegtuigen Boeing 737 MAX 8 in bestelling

Bijna de gehele vloot van Ryanair bestaat uit Boeing 737’s. Op dit moment zijn er ook nog eens 135 vliegtuigen van het type Boeing 737 MAX 8 in bestelling. Het is de verwachting dat de eerste vliegtuigen van deze bestelling begin 2019 worden geleverd. Er is dus nog genoeg groei in het vooruitzicht bij Ryanair. De vele stakingen houdt de prijsvechter niet tegen.

Vliegtuig volgen Ryanair

Vliegtuigen van Ryanair zijn live te volgen via onze vliegtuig volgen radar. Als je beschikt over een vluchtnummer van je Ryanair vlucht, kun je deze boven in de radar invoeren. Op deze manier volgt de radar je gewenste vliegtuig van begin tot eind.

Op onderstaande afbeelding is mooi te zien hoe de 4 nieuwe vliegtuigen van Ryanair richting Europa vlogen afgelopen weekend:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*