Aer Lingus zet koers op zoek naar nieuwe piloten!

Aer Lingus
(c) Foto: Airbus – A 321 LR

Aer Lingus zet koers op zoek naar nieuwe piloten!

Aer Lingus, de fantastische Ierse luchtvaartmaatschappij, gaat op zoek naar nieuwe vliegtuighelden! En het beste nieuws? Ze willen jouw droom om piloot te worden waarmaken door een geheel betaald opleidingstraject aan te bieden, net zoals ze voor de coronacrisis al deden. Geweldig, toch?

Meer vliegtuigen, meer plezier!

De vloot van Aer Lingus gaat groeien! Ze voegen binnenkort meer vliegtuigen uit de Airbus A320neo-serie toe, inclusief de super coole A321neo LR’s en XLR’s voor langeafstandsvluchten. Maar daarvoor hebben ze wel extra piloten nodig, wel negentig om precies te zijn!

Ready for take-off!

Vanaf januari 2024 kunnen geselecteerde kandidaten beginnen aan een spannende veertien maanden durende training in het zonnige Spaanse Jerez bij de bekende vliegschool FTE. Daarna vertrekken ze naar de Aer Lingus Training Academy in het bruisende Dublin om hun MPCL te halen. Dat betekent dat ze uiteindelijk kunnen gaan vliegen als co-piloot bij Aer Lingus, en misschien zelfs later als gezagvoerder!

All-inclusive opleiding!

En wacht, er is meer goed nieuws! Aer Lingus sponsort niet alleen de opleiding, maar biedt ook huisvesting aan voor alle gelukkige studenten die toegelaten worden tot het programma. Een vliegende start van je carrière, letterlijk en figuurlijk!

Ladies, take the lead!

Aer Lingus wil dolgraag de verhouding tussen mannen en vrouwen in de cockpit verbeteren. Daarom doen ze een speciale oproep aan alle powervrouwen met vliegambities om zich aan te melden. Hoewel skills en competenties belangrijk zijn, willen ze zeker meer dames de kans geven om te schitteren achter de stuurknuppel.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om je vleugels uit te slaan en meld je aan als aspirant-piloot bij Aer Lingus! Jouw droom om door de lucht te vliegen kan binnenkort werkelijkheid worden dankzij dit geweldige initiatief. Veel succes en happy flying!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*